Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

У Новодністровську триває весняне прибирання міста

Дата: 25.03.2024 15:54
Кількість переглядів: 98

Фото без описуШановна громадо! Впродовж березня – квітня у Новодністровську проводиться місячник санітарної очистки, благоустрою та озеленення території міста. Заходи, які мають бути реалізовані в ході проведення місячника, затверджені розпорядженням міського голови №03-03/48 від 22.03.2024р.

Долучитися до проведення весняної очистки території міста пропонується усім його мешканцям, у мірі сил, спроможності і бажання. Організація колективного прибирання територій покладається на депутатів міської ради у своїх виборчих округах.

Керівники підприємств, установ та організацій і фізичні особи-підприємці зобов’язані подбати про чистоту та впорядкування закріплених і прилеглих територій, їх озеленення, пофарбування малих архітектурних форм (урни, лавочки, декоративні елементи тощо), оновлення фасадів власних і орендованих об’єктів. Такі ж завдання покладаються на власників приватних домоволодінь в районах індивідуальної забудови. Для вивезення сміття їм необхідно укласти договори з ТОВ «Аванті+».

Голови гаражних та садових товариств зобов’язані організувати колективні прибирання територій, закріплених за товариствами, та ліквідацію на них стихійних сміттєзвалищ. Вони також повинні підписати договори зі спеціалізованими підприємствами на вивезення твердих побутових відходів

Заходами весняного місячника санітарної очистки охоплені всі території Новодністровської ТГ, включно із об’єктами, які розташовані за межами міста: сміттєзвалище, кладовище, зона відпочинку на березі Дністра. Відповідальність за організацію та проведення там робіт покладається на профільні підприємства

ЗАВАНТАЖИТИ розпорядження

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора