Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Нагадуємо про необхідність власників сплатити податок на землю та майно

Дата: 21.05.2024 09:43
Кількість переглядів: 70

Фото без описуШановні жителі громади! Як перед кожним органом місцевого самоврядування, перед нами стоїть завдання забезпечення якісного та комфортного проживання усіх, наших жителів, в тому числі вас, шановні платники податків. Йдеться про надання на належному рівні адміністративних, освітніх, соціальних, культурних та багатьох інших послуг.

Для забезпечення виконання вказаних функцій та створення якісного життєвого середовища, органи місцевого самоврядування оперують фінансовим ресурсом, який формується із різних джерел доходів. Одним із таких є місцеві податки і збори. Тож від своєчасності і повноти сплати податків напряму залежить фінансування комунальних закладів освіти і медицини, прибирання та благоустрій міста.

На жаль, станом на 1 травня 2024 року заборгованість громадян, які володіють земельними ділянками, нерухомим майном або ж здійснюють підприємницьку діяльність, до бюджету Новодністровської ТГ складає майже 2 мільйони гривень.

Відомі непоодинокі випадки, коли власники будівель, приміщень чи земельних ділянок, не отримавши від податкової служби повідомлень про сплату податків, не звертаються до органів ДПС для проведення звірки, ухиляючись таким чином від виконання свого обов’язку перед громадою.

Звертаємось до власників земельних ділянок, нерухомого майна та підприємців з переконливим проханням своєчасно та у повному обсязі виконувати зобов’язання щодо сплати усіх податків, зборів та платежів, зокрема до місцевого бюджету. Таким чином ви уникнете додаткового навантаження у вигляді нарахування штрафних санкцій і пені.

Отримати інформацію щодо розміру заборгованості можна в особистому кабінеті на сайті Державної податкової служби https://cabinet.tax.gov.ua/ або звернувшись особисто до Центру обслуговування платників Новодністровської ДПІ: м.Новодністровськ м-р «Сонячний», буд 27 «А», тел.: (03741) 3-23-72.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора