Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

Рятувальники нагадують про дотримання правил безпечного відпочинку біля водойм

Дата: 24.05.2024 09:50
Кількість переглядів: 72

Фото без опису22 травня 2024 року працівники Дністровського районного відділу ГУ ДСНС України у Чернівецькій області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами щодо дотримання правил безпечного відпочинку біля водойм на території Сокирянської та Новодністровської територіальних громад.  

Рятувальники відвідали водні об’єкти, уже заповнені відпочивальниками та рибалками, більшість з яких часто навіть не замислюються про правила поведінки на річках та озерах.

Під час заходу рятувальники в черговий раз нагадали громадянам, щоби під час відпочинку дотримувались елементарних правил. Людям розповіли про небезпеку купання та пірнання у непристосованих для цього місцях та рекомендували не заходити у воду напідпитку. Під час спілкування особливу увагу рятувальники приділили батькам із дітьми. Наголошували, що в жодному разі не можна випускати малечу з поля зору і дозволяти їм купатися лише у присутності дорослих. Окрім того, рятувальники ознайомлювали громадян з правилами надання першої допомоги потопаючому.

Усім відпочивальникам, з ким вдалося поспілкуватись, фахівці служби ДСНС вручили інформаційно-просвітницькі листівки із зазначенням правил безпеки на воді та екстреного номера Служби порятунку «101».

Начальник Дністровського РВ ГУДСНС України у Чернівецькій області, полковник служби ЦЗ Василь ЖЕНИХАЙ

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора