Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

В "Місті Добра" допоможуть освоїти нову професію мамам з дітьми

Дата: 27.06.2024 17:09
Кількість переглядів: 89

Фото без описуМісто Добра — це міжнародний кризовий центр матері та дитини, розташований у м.Чернівці за адресою вул. Річна, 10. Наш притулок є найбільшим в Україні i наразі не має аналогів.

Головна наша місія — зберегти дитину в сім’ї. Через війну, яка триває в Україні, ми приймаємо родини, які втратили домівку. У нашому шелтері мешкають сім’ї з окупованих територій та територій, які перебувають під постійними обстрілами. Зараз у Місті Добра проживає близько 300 людей. Серед них — діти позбавлені батьківського піклування, мами з дітьми, які потерпали від домашнього насильства, та ciм’ï, які вимушено покинули свої домівки через війну.

3 огляду на важливість нашої місії зберегти дитину в сім'ї, ми створюємо всі належні умови для мам, щоб вони мали змогу саморозвиватися та забезпечувати своїм дітям світле майбутнє. Саме тому ми запускаємо освітній проект від Міста Добра — Академія "Мама Шиє". Метою проєкту є навчити мам шити, щоб вони могли влаштуватися на роботу або відкрити власну справу i працювати з дому. Це дозволить жінкам забезпечувати себе i своїх дітей, сприяти їхній фінансовій незалежності та покращенню якості життя.

Проєкт орієнтований на жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах, зокрема на одиноких мам, жінок, які виховують дітей з інвалідністю, випускниць інтернатів та жінок з інвалідністю. Ми прагнемо підтримати тих, хто найбільше потребує допомоги i можливості для розвитку. Під час участі у проєкті мами здобувають нову пpoфесію — вчаться шити. Це дозволить їм згодом знайти роботу або відкрити власну справу, працюючи з дому. Таким чином, жінки зможуть забезпечувати себе i cвoїx дітей, що сприятиме їхній фінансовій незалежності та покращенню якості життя.

Поки мами займаються навчанням, їхні діти можуть пройти реабілітацію, отримати необхідну підтримку і догляд. Проєкт повністю забезпечує учасниць всіма необхідними матеріалами та обладнанням для навчання. Крім того, ми надаємо можливість безкоштовного проживання у Місті Добра, де учасниці можуть знайти тимчасовий притулок i безпеку. Протягом навчання за дітьми буде здійснюватися кваліфікований догляд, що дозволить мамам зосередитися на здобутті нових знань і навичок.

Проєкт розпочнеться 15 липня 2024 року i триватиме 12 місяців. Тривалість навчання одного потоку складає 3 місяці.

Контактна особа: т.:096 781 47 06, Катерина


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора