Новодністровська ТГ

Дністровський район Чернівецька область

У м.Новодністровськ відбудеться «Ярмарок можливостей»

Дата: 11.10.2024 11:28
Кількість переглядів: 41

Фото без опису27 жовтня 2024 року з 11.00 до 15.00 у м.Новодністровськ відбудеться «Ярмарок можливостей». Це спільний захід Чернівецького обласного центру зайнятості, Дністровської РДА та Новодністровської міської ради.

На ярмарку будуть представлені грантери, які скористалися урядовою програмою єРобота «Власна справа» отримали грант і з допомогою держави створили чи розширюють власну справу. Це і заклади харчування, магазини, дитячі центри розвитку дитини.

Під час заходу відбудеться виїзне консультування фахівців офісу «Зроблено в Україні», відвідувачі зможуть більше дізнатися про програми підтримки бізнесу та пошук роботи від служби зайнятості.

Гості свята зможуть поярмаркувати та придбати товари і продукти, побачити виступи  від художніх та творчих колективів м.Новодністровськ.

Організатори гарантують, що кожен відвідувач цієї унікальної події знайде щось цікаве для себе та отримає безліч корисної інформації.

Знайомство, досвід і практичні поради від успішних підприємців, які заснували свою справу – це все чекає відвідувачів ярмарки.

Зібрані кошти від благодійної ярмарки будуть передані військовим 107 бригади 97 батальйону.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора